VERHUUR

 

De verhuur is gericht op amateur- en beroepsmusici die voor een korte periode een stagepiano willen gebruiken. Dit kan zijn voor optredens of studiowerkzaamheden. Maar het kan ook zijn om nader kennis te maken met het instrument alvorens tot koop over te gaan.

Om te reserveren of voor vragen kunt u ons het beste mailen naar:

info@wibohijink.nl

Wij vragen om een geldige legitimatie. Verhuur is alleen mogelijk wanneer de stagepiano beschikbaar is. Tijdig reserveren is dan ook gewenst.

Wij vragen geen borg. Bij schade zal de volledige reparatie- en/of vervangingskosten op de huurder verhaald worden.

Reserveringformulier

Te huur: Yamaha CP300

In 1976 bracht Yamaha de eerste piano uit van de CP-serie van stagepiano's. Deze 'elektrische vleugels' werden gelijk klassiekers met hun authentieke geluid en hun praktische toepassing in live situaties. Dertig jaar later viert Yamaha deze hoogtepunten onder de toetsinstrumenten door het nieuwste en beste in de CP-serie te onthullen. Onze rijke traditie en ervaring voortzettend, bieden deze instrumenten de live performer al het geluid en expressiviteit van

een concertvleugel die van een voortreffelijke microfoonopstelling is

voorzien, met de draagbaarheid en veelzijdigheid van een modern digitaal instrument. De introductie van de nieuwe standaard in stagepiano's: de CP-serie.

€ 65,00 p/dag

€ 95,00 p/weekend

€ 150,00 p/week


Te huur: Yamaha P200

Een professionele stagepiano met 88 gewogen toetsen met ingebouwde monitorspeakers.

Veelvoudig gebruikt door artiesten en geliefd bij pianisten. Deze stagepiano wordt verhuurt met statief en softcase. U dient de stagepiano wel zelf op te halen en te retourneren. Tegen meerprijs ook op locatie te leveren.

€ 65,00 p/dag

€ 95,00 p/weekend

€ 150,00 p/week

Te huur: Yamaha Motif xs7

De MOTIF werd opgevolgd door de MOTIF ES waardoor er een verdubbeling van de kracht werdontwikkeld, nu wordt de MOTIF ES verdubbeld qua motor en is deze nieuwe XS eenfeit. De 128 Stemmige polyfonie van de XS AWM2 toongenerator is gebaseerd op 2670 golfvormen in het 355Mb grote waverom dat kan worden uitgebreid met tot 1Gb aan sample-geheugen voor extra samples. Iedere voice kan uit 8 elementen bestaan die dynamisch kunnen worden geactiveerd door de Expanded Articulationmode om verschillende speelstijlen van akoestische instrumenten na te bootsenop een zeer realistische manier. Gebruik de performences om tot vier klanken inlayer of splits over het klavier te verdelen. Dankzij de intelligente akkoord herkenning van de 4-part arpeggiator en de 6000 phrases is hij de idealebegeleider. Met 1 druk op de opnameknop kun direct vanuit de performence modein de sequencer opnemen, perfect om je ideeen op te slaan. De master-modeverdeeld het keyboard tot in maximaal 8 zones en maakt hem een ideaal master keyboard. Bedien de XS in realtime met de Ribbon Controller, Modulatie-en Pitchwiel, twee buttons, acht knoppen en acht faders. De grote kleurendisplay (320 x 240 pixel) geeft het totale overzicht over alle functies.Dit alles ondersteund de Remote functies om DAW software op je computer tebesturen. Voor het bewaren van data is er een USB to Device poort en een Ethernet poort om hem in een LAN te integreren. Vier analoge audio uitgangen eneen SPdif uitgang zorgen voor de uitstekende klankkwaliteit van de XS. De XS8is uitgevoerd met een FireWire poort (optioneel leverbaar voor de XS6 en XS7)voor moeiteloze integratie in een computeromgeving.

€ 95,00 p/dag
€ 150,00 p/weekend
€ 350,00 p/week

Te huur: 

Studiologic SL73 (MIDI KEYBOARD)

De Studiologic SL73 Studio is een handig midi keyboard met velen handige opties voor het besturen van verschillende parameters naar keuze. Kenmerkend voor de Studiologic SL73 Studio is zijn lichte gewicht wat het vervoeren ervan nog eenvoudiger maakt. Desalniettemin beschikt de SL73 Studio over een volledig gewogen keybed (met aftertouch), waardoor het net lijkt alsof je een echte piano bespeelt.


Details :

- 73 gewogen keys

- Aftertouch

- 3 XY sticks

- Colour LCD display

- Midi in / out1 / out2

- 9V adapter

Afmetingen: 104 x 31 x 12,5 cm

Gewicht: 11,5 kg


€ 50,00 p/dag
€ 65,00 p/weekend
€ 120,00 p/week