Wibo Hijink

Stagepiano Verhuur


Te huur: Yamaha P200
Een professionele stagepiano met 88 gewogen toetsen met ingebouwde monitorspeakers. Veelvoudig gebruikt door artiesten en geliefd bij pianisten. Deze stagepiano wordt verhuurt met statief en softcase. U dient de stagepiano we zelf op te halen en terug te brengen.

€   65,00 p/dag
€   90,00 p/weekend
€ 150,00 p/week 


Workstation


Te huur: Yamaha Motif XS7
De MOTIF werd opgevolgd door de MOTIF ES waardoor er een verdubbeling van de kracht werd ontwikkeld, nu wordt de MOTIF ES verdubbeld qua motor en is deze nieuwe XS een feit. De 128 Stemmige polyfonie van de XS AWM2 toongenerator is gebaseerd op 2670 golfvormen in het 355Mb grote waverom dat kan worden uitgebreid met tot 1Gb aan sample-geheugen voor extra samples. Iedere voice kan uit 8 elementen bestaan die dynamisch kunnen worden geactiveerd door de Expanded Articulation mode om verschillende speelstijlen van akoestische instrumenten na te bootsen op een zeer realistische manier. Gebruik de performences om tot vier klanken in layer of splits over het klavier te verdelen. Dankzij de intelligente akkoordherkenning van de 4-part arpeggiator en de 6000 phrases is hij de ideale begeleider. Met 1 druk op de opnameknop kun direct vanuit de performence mode in de sequencer opnemen, perfect om je ideeen op te slaan. De master-mode verdeeld het keyboard tot in maximaal 8 zones en maakt hem een ideaal masterkeyboard. Bedien de XS in realtime met de Ribbon Controller, Modulatie- en Pitchwiel, twee buttons, acht knoppen en acht faders. De grote kleurendisplay (320 x 240 pixel) geeft het totale overzicht over alle functies. Dit alles ondersteund de Remote functies om DAW software op je computer te besturen. Voor het bewaren van data is er een USB to Device poort en een Ethernet poort om hem in een LAN te integreren. Vier analoge audio uitgangen en een SPdif uitgang zorgen voor de uitstekende klankkwaliteit van de XS. De XS8 is uitgevoerd met een FireWire poort (optioneel leverbaar voor de XS6 en XS7) voor moeiteloze integratie in een computeromgeving.

€   95,00 p/dag
€ 150,00 p/weekend
€ 350,00 p/week Te huur: Studiologic SL73 (MIDI Keyboard)

De Studiologic SL73 Studio USB/MIDI keyboard 73 toetsen is een feit. Erg handig voor podiumwerk, aangezien een klavier met 73 toetsen wat makkelijker op de achterbank van de auto past. Met ruim een octaaf minder aan toetsen is hij ook meteen wat lichter. Maar anders dan dat is het qua functionaliteit gewoon de populaire SL88 Studio. Egenschappen van de Studiologic SL73 Studio Het klavier heeft de zwaarte en de natuurlijke logheid van een echte piano. Dus wie dat zoekt zal dit klavier van Fatar heel erg waarderen! Qua bediening is dit klavier op 't eerste oog redelijk minimalistisch. Doch, lang niet iedereen heeft altijd maar rijen aan draaiknoppen en faders nodig. De SL73 heeft drie twee-dimensionale sticks; eentje veert altijd terug naar het midden, daarnaast is er een stick die in één richting terugveert, en de derde stick veert helemaal niet terug. Die laatste is erg leuk voor bijvoorbeeld vectorsynthese. In feite krijg je dus zes controllers verpakt in drie sticks, en vanzelfsprekend kun je deze sticks helemaal programmeren. De finishing touch Iets wat je niet vaak tegenkomt in dit soort klavieren is aftertouch, en de SL73 hééft aftertouch! Wat de SL73 ook net dat beetje extra geeft zijn de aansluitingen. Er zijn vier jacks waarop je bijvoorbeeld expressiepedalen, sustain en switch kunt aansluiten. Ook deze kun je naar wens programmeren. Ook zijn er vier MIDI-zones, iets dat zowel in de studio als op 't podium van pas komt. Het programmeren is al een paar keer genoemd: dit doe je met een prettig kleurendisplay en een eenvoudige doch doeltreffende encoder (drukkknop, draaiknop en cursor in één). Al met al krijg je dezelfde klasse in huis als de populaire SL88, maar dan dus eentje die op de achterbank past.

Mocht je Mainstage of een ander soundmodule hebben, dan kan je die aansluiten op deze MIDI keyboard. Het apparaat zelf heeft geen geluiden en moet altijd aangesloten worden op een Macbook of laptop.

Meegeleverd zijn midikabels (via USB); USB kabel; sustainpedal; statief. 

€   50,00 p/dag
€   85,00 p/weekend
€ 140,00 p/week 


Wie zijn onze klanten?
De verhuur is gericht op amateur- en beroepsmusici die voor een korte periode een instrument of apparatuur willen gebruiken. Dit kan zijn voor optredens of studiowerkzaamheden. 

Reserveren/Info
e: info@wibohijink.nl
t: 0318-823231

Korte Molenstraat 20
3905 AG Veenendaal


Voorwaarden
1. Wij vragen om een geldige legitimatie.
2. Verhuur is alleen mogelijk wanneer de instrumenten beschikbaar zijn. Vroegtijdig reserveren is dan ook gewenst.
3. Wij vragen geen borg, bij schade zal de volledige reparatie- en/of vervangingskosten op de huurder verhaalt worden.

Vraag naar de algemene voorwaarden

 Algemene voorwaarden 

Nieuws

1-9-2021: Testimony (Zwolle)
Vanaf 1 september zal ik de laatste 2 open repetities leiden bij Gospelkoor Testimony.
Na 8,5 jaar geef ik het stokje door. 


1-9-2021: Website

Deze website is vernieuwd en geupdated.

Concertagenda

 

SOFTWARE


- Finale music -
bladmuziek software

 
- Pro Tools 12 -
Studio DAW software


- Mainstage 3 -
sounds MIDI software


- Forscore - 
Bladmuziek app


CONTACT

WIBO HIJINK
Korte Molenstraat 20
3905 AG VEENENDAAL
Tel.: 0318 823 231
GSM: 06 23 89 30 12

e-mail: info@wibohijink.nl
website: www.wibohijink.nl

KvK 39.074.323 Utrecht
BTW NL 00.1920.628 B15Webdesign © 2018 SOUND PRODUCTIONS COMPANY